EMNİYETSPOR’LU MİNİKLERDEN KESTEK’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

 Mehmet Sulu – Ödemiş Emniyetspor&rsquoun U-13 futbol takımı oyuncuları, İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek&rsquoi makamında ziyaret...

 Mehmet Sulu – Ödemiş Emniyetspor'un U-13 futbol takımı oyuncuları, İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek'i makamında ziyaret ederek doğum günü sürprizi yaptı. Minik oyuncular Kestek'e isminin yazılı olduğu Ödemiş Emniyetspor forması hediye etti.

Antrenörleri Mehmet Kabakoz ile birlikte Emniyet Müdürü Okan Kestek'i ziyaret eden Aziz Marangoz, Murat Marangoz, İbrahim Marangoz, Hüseyin Kavan, Hatip Kavan ve Ferhat Emlek adlı futbolcu adayları, Kestek'e mavi-beyazlı Ödemiş Emniyetspor formasını hediye ederek doğum gününü kutladılar.

42 yaşına giren Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek, miniklerin bu sürprizi karşısında büyük sevinç yaşadı. Kestek, oyunculara, antrenörlere ve yöneticilere teşekkür ederek, 'Ödemiş Emniyetsporumuz ilçemizin çocuklarının spora kazandırılması için mücadelesini sürdürüyor. Çok sayıda gencimiz spor alanlarına gelerek kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Bizler de Emniyetsporumuzun her zaman destekçileriyiz. Çocuklarımıza bu güzel sürprizlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu formayı gururla taşıyacağım' dedi.

 

Bakmadan Geçme