EMEKLİ SENDEN DAYANIŞMA VE TANIŞMA KAHVALTISI

Emekli Sen Ödemiş temsilciliği tarafından düzenlenen dayanışma ve tanışma yemeği, Cumartesi günü yapıldı. Eğitim Sen Ödemiş...

Emekli Sen Ödemiş temsilciliği tarafından düzenlenen dayanışma ve tanışma yemeği, Cumartesi günü yapıldı. Eğitim Sen Ödemiş ilçe yürütme kurulu üyeleri ile Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi'nin de katıldığı kahvaltıya, CHP ilçe başkanı Nazan Dönmez ve milletvekili adayı Ülkümen Rodoplu ile HDP ilçe başkanı emekli öğretmen İsmail Bıyıklı da destek verdi.

Doğan Güneş kahvaltı salonunda gerçekleştirilen kahvaltıda bir konuşma yapan Emekli Sen Ödemiş ilçe temsilcisi emekli öğretmen Lütfü Gergeroğlu, Emekli Sen'in mücadelesinin siyasi iktidar tarafından engellenmek istendiğini belirterek, 'Emekli Sen, yasalardan aldığı güçle mücadelesini yürütmeye çalışmakta ve emeklilerin haklarını savunmaya çalışmaktadır. Sendikamızın kapatılması yönünde yürütülen çalışmalara karşın, Türkiye'nin de imza altına aldığı uluslararası yasalardan dolayı, hak mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz diyen bir mücadele geleneğinden geliyoruz. Kahvaltıya katılan tüm üyelerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme