Emekdaş ailesinin mutlu günü

Ödemiş'in tanınmış muhasebecilerinden Mehmet Emekdaş ve eşi Hayriye Emekdaş'ın oğulları Burak'ın mürüvvetini görme mutluluğunu yaşadılar. Çağlayan...

Ödemiş'in tanınmış muhasebecilerinden Mehmet Emekdaş ve eşi Hayriye Emekdaş'ın oğulları Burak'ın mürüvvetini görme mutluluğunu yaşadılar. Çağlayan Düğün Salonu'nda gerçekleşen muhteşem merasimde Burak ile Gülfidan çifti, dünya evine girmesinin sevincini yaşadılar.

Gürcü sanatçı Diana Cansız, genç çift için özel parçalarını söylerken düğüne katılanların da büyük beğenisini topladı. Çavuşoğlu Pastanesi'nin sahibi Semih Çavuş da genç çifte özel bir pasta hazırlayarak geceye renk kattı.

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün merasiminde güllerin atıldığı sahneye alkışlar eşliğinde çıkan Gülfidan ve Burak çifti, gecenin açılış dansını yaptılar. Hareketli parçalar, takı merasimi, Gürcü sanatçı Diana Cansız'ın sahneye çıkması, Çavuşoğlu Pastanesi'nin hazırladığı pastanın genç çift tarafından kesilmesi ve istek parçaları ile süren gecenin finalinde ise hep birlikte halay çekildi.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme