ELEGANT GÜZELLİK ESTETİK VE BAKIM MERKEZİ 2 YAŞINDA

&ldquoKİŞİ DEĞİŞİME UĞRAMAK İSTİYORSA BİZİ TERCİH ETMELİ&rdquo Ödemiş&rsquote son 2 yıldır hizmet veren Elegant Güzellik Estetik...

'KİŞİ DEĞİŞİME UĞRAMAK İSTİYORSA BİZİ TERCİH ETMELİ'

Ödemiş'te son 2 yıldır hizmet veren Elegant Güzellik Estetik ve Bakım Merkezi sektörel yeni yatırımları ile Ödemişli hanımefendilere özgün hizmetler vermeyi sürdürüyor.

10 yıldır mesleğini yapan ve son 2 yıldır açtığı Elegant Güzellik Estetik ve Bakım Merkezi ile Ödemişli hanımefendilere farklı bir anlayışla hizmetler veren 32 yaşındaki evli ve iki çocuk annesi Estetiysen Simay Yorgancı, aynı zamanda ilk işi olan makyözlük hizmetini de Ödemişli hanımlar ile buluşturuyor.

Elegant Güzellik, Estetik ve Bakım Merkezi olarak 2 yıldır Ödemiş'te lazer epilasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj, doktor kontrolünde dolgu ve botoks çalışmaları yaptıklarını söyleyen iş yeri sahibi Estetisyen Simay Yorgancı, merkezine kazandırdıkları yeni lazer epilasyon makinesi ile de müşterilerine alanında en iyi hizmeti vereceklerini söyledi.

İkinci yıla özel kampanyalarının da yer aldığını söyleyen Simay Yorgancı, kişi değişime uğramak istiyorsa Elegant Güzellik Estetik ve Bakım Merkezi'ne uğraması gerektiğini belirtti.

Yorgancı şunları ifade etti:

'İlk olarak makyöz olarak başladığım mesleğimde daha sonra estetisyen olmak için eğitimlerimi aldım ve iyi bir estetisyen olabilmek için çalışmalarımı sürdürdüm. Toplamda 10 yıldır icra ettiğim mesleğimi evliliğim ve çocuklarımın olmasından dolayı belli bir süre ara verdim. Aranın ardından Ödemiş'te Elegant Güzellik Estetik ve Bakım Merkezimi açarak hizmet vermeye başladım. İlk önce Ödemiş Öğretmenevi yanında iş yerimi açmıştım. Zaman için daha büyük bir yere ihtiyacımızın doğmasından dolayı Öğretmenevi karşısında ikinci daire de daha modern bir ortamda işimi sürdürmeye devam etmeye başladım.

Elegant Güzellik Estetik ve Bakım Merkezi olarak Ödemişli hanımefendilerimize lazer epilasyon, cilt bakımı, kalıcı kaş, kalıcı makyaj, doktor kontrolünde dolgu ve botoks çalışmaları hizmetlerimizi veriyorum. Doktor arkadaşımız ile de dolgu ve botoks isteyen, ihtiyacı olan müşterilerimize hizmetlerimizi sürdürüyoruz.

 

'SÜREKLİ YENİLENİYORUZ'

Ekip arkadaşlarımız ile birlikte sürekli olarak kendimizi ve cihazlarımızı yenilemeyi, sektörel yeni bilgiler edinmek için de araştırmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci yılımızın sonunda merkezimizi kazandırdığımız İspanya'dan gelen son teknoloji lazer epilasyon cihazımız ile en ileri hizmetimizi de bundan sonraki günlerde vereceğiz.

Simay Yorgancı şöyle devam etti:

 

'BİZ İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORUZ'

'Biz işimizi severek yapıyoruz, öncelikli hedefimiz sektörümüzde daha iyi nasıl olabiliriz? Sorunu kendimize soruyor buna göre hareket ediyoruz. Müşterilerimiz de bu konuda bizlere inandıkları için merkezimizi tercih ediyorlar. Önümüzdeki günlerde Elegant Güzellik, Estetik ve Bakım Merkezi olarak ikinci yıla özel kampanyalarımız da olacak. Kişi değişime uğramak istiyorsa tercihi kesinlikle bizi tercih etmeli diyorum. Herkese güzel günler diliyorum.'

Kerem Karamanlıoğlu

       

Bakmadan Geçme