Ekmek almaya diye çıkan adamdan acı haber: Emekli öğretmen ölü bulundu

Antalya'nın Elmalı ilçesi Yeni Mahalle'de yaşayan 74 yaşındaki emekli öğretmen olduğu öğrenilen Hıdır Erol, geçtiğimiz 9...

Antalya'nın Elmalı ilçesi Yeni Mahalle'de yaşayan 74 yaşındaki emekli öğretmen olduğu öğrenilen Hıdır Erol, geçtiğimiz 9 Eylül günü sabah saatlerinde eşine ekmek almaya gideceğini söyleyip evden ayrıldı.

Hıdır Erol'un evden çıktıktan uzun bir süre sonra eve gelmemesi üzerine eşi çocuklarına haber verdi. Yakınları, yaşlı adamın yanına aldığı cep telefonuna ulaşamayıp, çevrede yaptığı arama çalışmalarından da sonuç elde edemeyince 155 çağrı merkezini arayıp kayıp ihbarında bulundu.

Hıdır Erol için polis tarafından başlatılan arama çalışmalarının devam ettiği açıklandı. Erol'un evden ayrıldıktan sonra mahalledeki son görüntüsü bir marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Ailesinin polise haber vermesiyle başlayan arama çalışmaları devam ederken acı haber geldi. Bu sabah saatlerinde ailesinin çevredeki güvenlik kameralarından yaptıkları takiple arama çalışmalarını sürdürürken evine 300 metre mesafedeki atıl bir evin bahçesinde ölü olarak bulundu.

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme