Ekmas, Menemen FK'yı devretti

Ekmas Sportif Faaliyetler ve Menemen FK Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Ekmekçioğlu ile Bilgin Kuyumculuk Yönetim Kurulu...

Ekmas Sportif Faaliyetler ve Menemen FK Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Ekmekçioğlu ile Bilgin Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Tokul, resmi devri tamamlayan imzaları bugün attı.

GURUR KAYNAĞIMIZ

Bilgin Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Tokul, Menemen FK'nın Menemen ilçesinin çok önemli bir değeri olduğunu vurgulayarak, 'Bu değer, şimdi bizim ellerimizde daha da yükselecek. Kulüp çatısı altında yüzlerce, binlerce çocuğumuzun spor yapmasını sağlamak, en büyük hedefimiz. Başlatılan projelere yepyeni projeler ekleyerek kulübümüzü, ilçemiz ile daha güçlü bir şekilde birbirine bağlayacağız. Sarı-lacivert renkler, armamız, formamız, kulübümüz bizim gurur kaynağımız. En iyi şekilde devir aldığımız kulübümüzü, çok daha iyi yerlere getireceğimizde inancımız da gücümüz de hazır' dedi.

İDARİ, KURUMSAL VE MALİ YAPISI TAMAMLANDI 

Ekmas Sportif Faaliyetler A.Ş. ve Menemen FK Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Ekmekçioğlu ise ' Bir yılda kulübümüzün idari, kurumsal ve mali yapılanmasını tamamladık. Bu süreçte arkamızda ve yanımızda her zaman Menemen halkının gücünü hissettik. Bu bir bayrak yarışıydı ve bayrağı çok güvenli bir ele teslim ettik. Gözümüz arkada değil. Menemen FK'ya olan desteğimiz ve ilgimiz bundan sonda da devam edecek. Ekmas Sportif Faaliyetler'in spor sektöründe yatırımları da sürecek' ifadelerine yer verdi.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme