Ege kıyılarında tekne turisti kolaylığı Yüzen ATM

Denizin üzerinde üretilen kokoreçten yüzen markete, masajdan müziğe, birçok hizmet teknesi tatilcilerinin hayatını kolaylaştırırken yeni hizmet...

Denizin üzerinde üretilen kokoreçten yüzen markete, masajdan müziğe, birçok hizmet teknesi tatilcilerinin hayatını kolaylaştırırken yeni hizmet olan ve Göcek ile Fethiye koylarında bulunan 'yüzen ATM'  alışılmışın dışında bir tepkiyle karşılandı. Özellikle tatilini teknede sürdüren yerli ve yabancı tatilcilerin büyük ilgisini çeken bu hizmet, denizde ve karada ulaşımın zor olduğu yerlerdeki nakit para ihtiyacı için pratik bir çözüm sunuyor.

Sabah'ın haberine göre Yüzen ATM'de, farklı bankaların kartlarıyla işlem yapabiliyor. Aynı zamanda bu özelliği sayesinde Matik yoluyla halledilebilecek çok sayıda bankacılık işlemini de mümkün kılıyor. Özellikle lüks teknelerde tatil yaparken deniz hizmetleri ve benzeri konularda bahşiş verebilmek isteyen ancak nakit sıkıntısı yaşayanların imdadına yetişen hizmet, denizde ve sahil bölgelerindeki yüksek yaşam standartlarının yarattığı ihtiyaçlara uygun bir alternatif sunuyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme