Efe hata istemiyor

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'ta Ödemişspor, bitime dört hafta kala ligde kalması mucizelere bağlı olan Sarayköyspor'a konuk...

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'ta Ödemişspor, bitime dört hafta kala ligde kalması mucizelere bağlı olan Sarayköyspor'a konuk oluyor. Sarayköy İlçe Stadı'nda yarın oynanacak karşılaşmanın başlama saati 15.00. Müsabakada Murat Kahya düdük çalacak. Kahya'nın yardımcılıklarını Hüseyin Şimşek ile Mehmet Otru yapacaklar. Ödemişspor, ligin ilk yarısında rakibini saha ve seyircisi önünde Hamza, Hamit (2) ve Mustafa'nın golleri ile 4-0 yenmeyi başarmıştı.

Kırmızı lacivertlilerin direkt düşmemek için mücadele ettiği rakibi Aliağa FK, yine kümede kalma mücadelesi veren Karpuzlu Belediyespor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Lider Sökespor, sahasında Demirten Yeşilköyspor'u konuk ediyor. Lige veda etmesi kesinleşen Pamukkalespor'un bay geçeceği haftada ayrıca Utaş Uşakspor-Çine Madranspor, Çiğli Belediyespor-Yatağanspor ve Ortaca Belediyespor-Didim Belediyespor maçları da yapılacak.

Dosyalar incelemeye alındı

Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK), Utaş Uşakspor-Ödemişspor maçı hakkında perşembe günkü sözlü savunmaların ardından dün kakarını açıkladı. Buna göre eksik bilgi, belge ve görüşlerin tamamlanarak, sözlü savunmada sunulan savunma ve görüntülerin daha ayrıntılı incelenmesi için dosyanın incelemeye alınmasına hüküm verildi. Ayrıca Ödemişspor Teknik Direktörü Algun Erdem ve futbolcular Serdar Öztan ile Samet Sarıkaya'nın yanı sıra Utaş Uşakspor yöneticisi İskender Doğan, futbolcular Mustafa Kurcan ve Gökhan Konur'un tedbirleri devam ettirildi. Ödemişspor forveti Hamit Taşkın ile Utaş Uşakspor futbolcuları Uğur Köprülü ile Levent Aktuğ'un yanı sıra Utaş Uşakspor masörü Mehmet Bulut Demircan'ın tedbirleri ise kaldırıldı.

Haber: Tunca Civa

Bakmadan Geçme