EFE DAĞCILIK TORBALILI DAĞCILARI KENDİ USULLERİNCE AĞIRLADI

Efe Dağcılık Kulübü hafta sonunun Pazar gününü Zeytinlik-Gölcük-Sırtlanbayırı yürüyüşüne ayırdı. Torbalı&rsquodan gelen TOMEDAK üyelerine ev sahipliği...

Efe Dağcılık Kulübü hafta sonunun Pazar gününü Zeytinlik-Gölcük-Sırtlanbayırı yürüyüşüne ayırdı. Torbalı'dan gelen TOMEDAK üyelerine ev sahipliği yapan Efe Dağcılık; Pazar sabahı Ödemiş'in Salı Pazarı'nda buluşarak Zeytinlik yürüyüşünü başlattı.

Sabah saat 08.45'te start alan yürüyüşe A ve B grubu olarak 60 üyeyle başlayan katılımcılardan Sırtlanbayırı'na çıkacak B grubuna Efe Dağcılık üyesi Üzeyir Toksöz, A grubuna ise Salim Taşbaş rehberlik etti.

Başarılı bir yürüyüş sonrası Gölcük'te buluşan ve yeniden bir araya gelen gruplar, birlikte yapılan kahvaltının ardından Torbalı'dan gelen TOMEDAK üyesi dağcıları otobüsle yolcu ettiler. Efe Dağcılık üyeleri ise günün devamını tekrar Zeytinlik'e yürüyerek getirdiler. Kulüp yöneticileri yaptıkları açıklamada, doğa sevgisinin ortak paydaları olduğunu ve ileride de ortak etkinlikler düzenleyeceklerini ifade ettiler.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme