“E-sınav merkezi Ödemiş’imize hayırlı olsun”

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, Ödemiş halkının ehliyet sınavları için çileye dönüşen İzmir...

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, Ödemiş halkının ehliyet sınavları için çileye dönüşen İzmir yolculuklarının yakın zamanda sona ereceği müjdesini verdi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içerisine e-sınav merkezinin kısa zaman zarfında hizmete açılacağını duyuran Başkan Delibalta şöyle devam etti:  'Ödemişimizi eğitim üssü haline getirme vizyonumuz çerçevesinde önemli bir kazanım daha elde ettiğimiz için mutluyum, gururluyum. Ehliyet almak için sınava girecek olan adaylarımız, İzmir-Konak'ta bulunan e-sınav merkezine girmek zorunda kalıyordu. Çevre ilçelerimizle birlikte çok sayıda insanımız, hem vakit hem de nakit kaybına uğruyorlardı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde ilçemize böyle önemli bir hizmetin gelmesi, Ödemişimiz ile birlikte çevre ilçelerimiz için de önemli bir adımdır. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.

 

Özellikle son yıllarda eğitim alanında güçlü yatırımlara imza attık. Ege Üniversitesi İmam-ı Birgivi İslami Bilimler Fakültesi, Ödemiş BİLSEM, Kuvvetli Mahallemize Meslek Lisesi, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ek bina gibi önemli yatırımlarla Ödemiş'te eğitim kalitesini en üst

düzeye çıkarmak için çalışıyoruz.'

 

'Ayhan Kökmen Fen Lisesi yeni binasına kavuşuyor'

 

Bir gündemde olan fen lisesi binası hakkında da bilgi veren AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, 'Ayhan Kökmen Fen Lisesi'nin inşaatı tamamlandı. Allah nasip ederse taşınma işlemi, en kısa sürüde tamamlanıp öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine sunulacaktır. Bu müjdeyi de vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum. AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı olarak eğitim konusunda yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi bir ortamda kaliteli bir eğitim alması için üzerimize düşen görevleri yerine getirme konusunda karalıyız' dedi.

 

Onur Karagöz

Bakmadan Geçme