DÜNYA KOLEJİNDE AİLELERLE FEN VE RESİM GECESİ

Ödemiş Özel Dünya Koleji, geleneksel hale gelen &lsquoAilelerle Resim Gecesi&rsquo ve &lsquoAilelerle Fen Gecesi&rsquo etkinliklerini sürdürdü....

Ödemiş Özel Dünya Koleji, geleneksel hale gelen 'Ailelerle Resim Gecesi' ve 'Ailelerle Fen Gecesi' etkinliklerini sürdürdü.

Dünya Koleji 4. sınıf öğrencileri ve velileri 'Ailelerle Fen Gecesi'nde bir araya geldi. Öğrenciler anne ve babalarıyla çeşitli deneyler yaparak birlikte eğlenceli vakit geçirdiler. Her öğrenci ailesiyle birlikte Fen ve teknoloji öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri tarafından hazırlanan ilginç deneyleri gerçekleştirdi. Eğlenerek deneylerini yapan öğrenciler bilimin gizemli ve eğlenceli dünyasına yolculuk ettiler. Yapılan deneylerden sonra aileler gruplar oluşturarak hayal güçlerini kullanıp verilen malzemelerle kule yaptılar. Yarışma sonrasında en sağlam ve en uzun kule seçildi.

 

TİŞÖRTLERE KENDİ TARZLARINI YANSITTILAR

Ailelerle Resim Gecesi'nde tüm 3. sınıf öğrencileri ve velilerinin katılımıyla eğlenceli bir gece geçirildi. Yapılan etkinlikte öğrenci ve veliler hayal güçlerini kullanarak tişörtlerine kendi tarzlarını yansıttılar. Öğrenciler aileleriyle birlikte ortak çalışma yapmaktan da büyük zevk aldılar.

Okul Müdürü Serkan Taşcıoğlu, bu tür etkinliklerin çocuk gelişimde etkili olduğunu dile getirildi. Bu tür paylaşımların çocukların akademik ve duygusal gelişiminde önemli olduğunu vurguladı. Taşcıoğlu, bu tarz etkinliklerin hızla devam edeceğini vurgulayarak öğrenci ve velilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Nihat Çakıroğlu

Bakmadan Geçme