DÜNYA KOLEJİ İSPANYA’DAN DÖNDÜ

 Ödemiş Dünya Koleji öğrencileri İspanya&rsquoya gezi düzenledi. 4 öğretmen ve 14 öğrenci eşliğinde yapılan gezide İspanya&rsquonın...

 Ödemiş Dünya Koleji öğrencileri İspanya'ya gezi düzenledi. 4 öğretmen ve 14 öğrenci eşliğinde yapılan gezide İspanya'nın Segovia ve Madrid şehrinde yer alan tarihi ve kültürel binalar ziyaret edilerek çok sayıda heykel tanıtıldı.

Okul Müdürü Serkan Taşçıoğlu, 'Yapılan geziler İspanya'daki öğrencilerinde katılımı ile öğrencilerin farklı ülkelerden arkadaş edinmeleri ve İngilizce dil gelişimleri yönünden oldukça faydalı oldu. Ayrıca gezi boyunca belli saatlerde öğretmenler proje toplantısı düzenlerken, öğrencilerde İspanya okulundaki derslere katılarak, farklı ders işleyişlerine tanık oldular ve etkinliklere dhil edildiler. Tüm bu çalışmaların sonucunda Proje sertifikası ve daha pek çok hediyeler almaya hak kazandılar. Dünya Koleji öğrencilerinin İngilizce'deki başarısı diğer ülkelerin de dikkatini çekti. Bu proje gezisiyle Dünya Koleji'nden toplam 38 öğrenci ve 17 öğretmen yurtdışına giderek Avrupa'daki okulları gözleme şansı ve yeni deneyimler edindiler' dedi.

Bakmadan Geçme