DSP Kiraz'ın ilçe binası açıldı

Demokratik Sol Parti Kiraz İlçe Teşkilatı, Belediye Pasajı'nın ikinci katında partilere hizmet vermeye başladı. Kiraz İlçe...

Demokratik Sol Parti Kiraz İlçe Teşkilatı, Belediye Pasajı'nın ikinci katında partilere hizmet vermeye başladı. Kiraz İlçe Örgütü'nü tebrik eden DSP İzmir İl Başkanı Hüseyin Kireç, 'Kiraz İlçe Kongresi'nin ardından partililerin bir arada olacağı teşkilat binasının oluşturulması ve aktif olarak hizmet verecek olmasından dolayı başta İlçe Başkanı Yılmaz Çelik ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. DSP, her zaman bu ülkenin vazgeçilmez bir siyasi partisidir. Her zaman halkın özlemle beklediği ve bizim de inandığımız kurucumuz rahmetli Bülent Ecevit'in dediği gibi gerektiği gün şartlar bizi iktidara taşıyacaktır. Şu an Türkiye'nin siyasi konjonktürü buna doğru gidiyor. Halk, Demokratik Sol Parti'yi gittiğimiz her bölgede kurtarıcı ve Türkiye'nin geleceğini şekillendiren bir parti olarak özlemle bekliyor ve iktidar olmamızı arzuluyor. Bu sebeple Kiraz ilçemizde bizi karşılayan tüm partilerimize, Kiraz halkımıza çok teşekkür ediyorum. Demokratik Sol Parti, Kiraz'da demokrasinin geçen yerel seçimlerde can simidi olmuştur' dedi.

DSP Kiraz İlçe Başkanı Yılmaz Çelik de parti binasının aktif olarak hizmet vereceğinin kaydederek, 'DSP Kiraz İlçe Başkanlığı görevini layığı ile yapmak için ilçe teşkilatını oluşturduk. Bundan sonra da en iyi şekilde partimizin bayrağını dalgalandırıp ilk yerel seçimlerde en iyi başkan adayını çıkararak DSP belediyeciliğinin Kiraz'da hizmet vermesini sağlayacağız. DSP ailesi olarak tüm partililerimizi parti binasına bekliyoruz' şeklinde konuştu.

Özcan Çetin

 

Bakmadan Geçme