Donarak ölenlerden çalınan mont Balıkesir’de satıldı

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depreminin ardından, depremzedeler için Türkiye genelinde çok sayıda...

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depreminin ardından, depremzedeler için Türkiye genelinde çok sayıda yardım kampanyası düzenlenmişti. Toplanan yardımların ekonomik olanlarının yanısıra, çok sayıda ürün de deprem bölgesinde yer alan toplama merkezlerine gönderilmişti. Deprem bölgesine yardım amacıyla gönderilen bir montun Balıkesir'de satışının gerçekleştirildiği öğrenildi.

Mevsimin uygunsuz koşulları sebebiyle çok sayıda depremzede soğuktan etkilendi, bir kısmı donarak hayatını kaybetti. Depremzedelere ulaşması umulan ve deprem bölgesine İzmir'den gönderilen bir montun satışı ,Balıkesir'de gerçekleşti.

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde meydana gelen olay, Dursunbey'de kurulan bir panayırdan mont satınalan vatandaşın videosu ile duyuldu. Vatandaşın satın aldığı montun cebinden, depremzedelere yardım amacıyla gönderildiğini belirten bir not çıktı. Notta 'Aykut Eren Canüzmez, İzmir ,geçmiş olsun' sözleri bulunuyordu.

Yardım olarak gönderilen ürünün Balıkesir'e nasıl ulaştığı bilinmezken olayın sorumluları hakkında da henüz bilgi bulunmuyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme