DÖLEK VE ATALAY’DAN ÖDEMİŞ MÜFTÜLÜĞÜ ÖĞRENCİ YURDUNA ZİYARET

 KAYMAKAM ABDULLAH DÖLEK, &ldquoGENÇ DEMEK HAZİNE DEMEKTİR&rdquo Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Diyanet işleri...

 KAYMAKAM ABDULLAH DÖLEK, 'GENÇ DEMEK HAZİNE DEMEKTİR'

Kerem Karamanlıoğlu – Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Diyanet işleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Müslüman Ülkeler ve Topluluklar Daire Başkanı Erdal Atalay, Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç Ödemiş Müftülüğe ait öğrenci yurdunu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Ziyarette Kaymakam Abdullah Dölek öğrencilere genç olmanın bir hazine olduğunu vurgulayarak başarı temennisinde bulundu.

Dölek gençlere hitaben yaptığı konuşmada 'Sevgili gençler sizler çok güzel ortamlarda eğitim görüyor ve sağlıklı ortamlarda kalıyorsunuz. Sizlere genç diye sesleniyorum, genç demek hazine demektir, sizler birer hazinesiniz. İleride rahat bir hayat sürdürmek istiyorsanız iyi bir eğitim alıp iyi bir işe girmelisiniz. Rüzgrın önündeki çer çöp ve yapraklar gibi sağa sola savrulan değil, ayakları yere sağlam basan sarsıntılardan etkilenmeyen bir kişi olun. Bunu da gerçekleştirebilmek için çok çalışmak ve hedefleri olmak gerekir. Kendinize büyük hedefler belirleyin, sevdiğiniz işlerde çalışın ve işinizi iyi yapın. Bizler zor şartlarda okuduk, uzun mesafe yolları yürüyerek okula gelip gittik. Sizin nesil çok şanslı ama 40 yıl sonra şartlar nasıl olacak tahmin etmek bile zor. Sizlere derslerinizde başarılar diliyorum, sizler için bu güzel ortamları hazırlayanlara da teşekkür ediyorum' dedi.

D.İ.B. Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Müslüman Ülkeler ve Topluluklar Daire Başkanı Erdal Atalay da 'Diyanet İşleri Başkanlığı merkezinden geliyorum, sizlere Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in selamını getirdim. Müftülüğün öğrenci yurdunda kalıyorsunuz, farklı liselere gidiyorsunuz ve kaldığınız yurt çok temiz ve güzel, bunun değerini biliniz. Bizler de sizler gibi yurtlarda kalarak okullarımızı bitirdik. Ailenizi özlüyor olabilirsiniz ama burada kalmanızı ders çalışarak fırsata dönüştürünüz. İdealleriniz ve hedefleriniz olsun, bizler her türlü yardım için hazırız' dedi.

Bakmadan Geçme