Doğu Perinçek kehaneti, ‘Erdoğan Döneminin sonuna geliyoruz’

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programına katıldı. Programda çarpıcı açıklamalarda...

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da yayınlanan Çıkış Yolu programına katıldı. Programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Perinçek, 'Sayın Erdoğan, ekonominin başına Mehmet Şimşek'i getirerek kendi programını ilan etmiş oldu. Mehmet Şimşek politikası diyerek Erdoğan'ı aklayan tavır doğru değil. Tayyip Erdoğan döneminin sonuna geliyoruz. Çok açık. Bu kadar bocalamalayla falan filan. itibar kaybı var. toplum artık onlara güvenmiyor ve haklı burada toplum. Türkiye'nin önünde devrimci seçenekler beliriyor. Türkiye'nin önünde devrimci bir seçenek filizleniyor. Ben iki üç yıl içerisinde Türkiye'nin çok köklü, büyük değişiklikler yaşayacağını görüyorum' şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

AKBELEN'İ ES GEÇMEDİ

Perinçek, Akbelen Ormanı'nın maden sahası yapılma kararı sonrasında başlayan tartışmalarla ilgili de konuştu. Perinçek, 'Akbelen'de işçinin, çiftçinin, köylünün yanındayız' dedi.

 

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme