Dışarıda bir başka

Süper Amatör Lig Güney Grubu’nda kritik Güzelbahçe Belediyespor maçını 2-0 gibi net bir skorla kazanarak galibiyet...

Süper Amatör Lig Güney Grubu'nda kritik Güzelbahçe Belediyespor maçını 2-0 gibi net bir skorla kazanarak galibiyet serisini üç maça çıkartan Ödemişspor'da moraller gayet yerinde. İç sahadaki Bayındırspor ve Selçuk Çamlıkspor zaferlerinin ardından deplasmanda da gülmeyi başaran Efe, dışarıdaki performansıyla dikkat çekiyor.

Yarısını kazandı

Bugüne dek rakip sahalarda sekiz maça çıkan Ödemişspor, bunların dördünü kazanırken ikisinden beraberlik ve ikisinden de yenilgi ile ayrıldı. Kırmızı lacivertlilerin bileği, deplasmanlarda 2.5 aydır yani son üç maçta bükülmüyor. 16 Kasım 2019'da Şirinyerspor deplasmanından 3-1'lik yenilgi ile ayrılan Ödemiş temsilcisi, daha sonra rakip sahalarda çıktığı üç maçta iki galibiyet ve bir de beraberlik alarak yedi puan topladı.

Üç maçta yedi puan

Zorlu Çeşme Belediyespor müsabakasından 1-1'lik beraberlikle dönen Efe, daha sonra Özçamdibispor ve Güzelbahçe Belediyespor'u aynı skorla geçerek sahadan 2-0'lık zaferlerle ayrıldı. İç sahada olduğu gibi dış sahada da seri yakalayan Ödemişspor'da hedef, kalan maçlarından maksimum puanı çıkartıp play off turuna kalabilmek.

Ödemişspor, bu sezon deplasmanlarda çıktığı maçlarda rakiplerine 11 gol atarken kalesinde ise 7 gol gördü. Toplamda +5 averaja sahip olan kırmızı lacivertliler, deplasmanda ise +4'lük bir averaj tutturdu.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme