Derin dondurucudaki cesetlerin kimlikleri belli oldu

İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir evde korkunç bir cinayet vakası meydana geldi. Evde yapılan aramalarda, cesetleri parçalara...

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir evde korkunç bir cinayet vakası meydana geldi. Evde yapılan aramalarda, cesetleri parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunan 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cinayet zanlısını yakalamak için İzmir Emniyeti tarafından özel bir ekip oluşturuldu. Ayrıca, dehşet verici olayda parçalanmış cesetlerin kimliklerinin tespit edildiği öğrenildi.

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Adalet Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir evde gerçekleşti. Evde yaşayan Türkmenistan uyruklu 3 kadın ve 1 erkekten haber alamayan yakınları, durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen ekipler, derin dondurucuya yerleştirilmiş halde parçalanmış cesetlere ulaştı. Evde yapılan inceleme sonucunda, ölenlerin cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Cinayet kurbanlarının kimlikleri belirlendi. Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesetlerin, Türkmenistan uyruklu Gulkamar Hanymova ile kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova ile Ruslan Kerimov'a ait olduğu ortaya çıktı. Cesetlerin tamamen parçalandığı ve parçaların kime ait olduğunu belirlemek için DNA testi yapılacağı bilgisi edinildi.

Öte yandan, Türkmenistan uyruklu olduğu iddia edilen cinayet zanlısını yakalamak amacıyla İzmir Emniyeti tarafından özel bir ekip oluşturuldu. Katilin yakalanması için çalışmaların hızla devam ettiği ve çemberin daraltıldığı belirtildi. Ölen Türkmenistan vatandaşlarının, hasta veya çocuk bakıcılığı gibi işlerde çalıştıkları ve haftada bir kez bu evde kaldıkları, diğer günlerde ise başka evlerde yaşamlarını sürdürdükleri bilgisi edinildi.
İHA

Bakmadan Geçme