Derbiden daha fazlası

Derbiden daha fazlası Süper Amatör Lig Güney Grubu’nun 13. haftası kapsamında pazar günü saat 13.00’te Ödemiş...

Derbiden daha fazlası

Süper Amatör Lig Güney Grubu'nun 13. haftası kapsamında pazar günü saat 13.00'te Ödemiş Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Ödemişspor-Bayındırspor müsabakası, iki komşu ilçenin takımlarını karşı karşıya getiren bir maç olmanın ötesinde önem taşıyor. Zorlu maçın sonucu, her iki takımın da kalan haftalardaki kaderini doğrudan etkileyecek.

Aslan gitti, Arslan geldi

Hafta içinde Erkan Aslan ile yollarını ayırıp takımın başına Mahmut Arslan'ı getiren Ödemişspor, beklentilerin oldukça gerisinde kaldığı bir sezon yaşıyor. Ligin henüz ortasında üçüncü teknik direktör ile anlaşan kırmızı lacivertliler, Küçük Menderes derbisi öncesi küme düşme hattının sadece üç puan üzerinde bulunurken Bölgesel Amatör Lig iddiasını sürdürebilmesi için normal sezonu tamamlaması gereken ilk üç sıranın ise sekiz puan gerisinde yer alıyor.

İç sahada büyük özlem

Gerek alt sıralarda daha fazla kalmamak gerekse play off mücadelesine tutunabilmek için sahadan mutlak galibiyetle ayrılması gereken Efe'nin iç sahadaki grafiği ise düşündürüyor. Bu sezon seyircisi önünde beş müsabakaya çıkan Ödemişspor, bunların ilk ikisinde dört puan elde ederken son üç maçını ise kaybetti. Alaçatıspor'a 3-0, Balçova Belediye Termalspor ile Torbalı Çaybşaıspor'a da 1-0'lık skorlarla boyun eğen kırmızı lacivertli ekip, son altı maçından ise sadece dört puan çıkartabildi.

Yedi maçtır yenilmiyor

Lider Bayındırspor ise koltuğunu koruyabilmenin peşinde. 12 maçta sadece bir kez bileği bükülen, yediği yedi golle grubun en sağlam defansına sahip olan sarı kırmızılılar, sezon sonunda grubunu ilk sırada bitirerek play off turu öncesi avantaj yakalamak istiyor. Son yedi maçında dört galibiyet ve üç de beraberlik alan Bayındır temsilcisi, bu süreçte hiç mağlup olmadı.

Emre Dinarlı Bayındır'da

Öte yandan Bayındırspor, önceki gün flaş bir transfer gerçekleştirdi. Daha önce İzmirspor, Torbalıspor ve Bornova Yeşilovaspor formaları ile Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden, sezonun ilk yarısını da yine bu ligin takımlarından Adana ekibi Ceyhanspor'da geçiren Emre Dinarlı, kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen'in de katıldığı törenle imzaladı. 25 yaşındaki oyuncu, ikinci devrede Bayındırspor forması giyecek.

Şazenuş Keskin

Bakmadan Geçme