Deprem bölgesi ay ışığıyla aydınlandı

Vigür Kültür Sanat'ın organizasyonuyla Zorlu PSM' de düzenlenen gece de Mehmet Fatih kendisini izlemeye gelenlere keyifli...

Vigür Kültür Sanat'ın organizasyonuyla Zorlu PSM' de düzenlenen gece de Mehmet Fatih kendisini izlemeye gelenlere keyifli bir türkü şöleni yaşattı. Özgür Arkun yönetiminde 30 kişilik orkestrayla birlikte sahneye çıkan Mehmet Fatih, 'Ayışığı' albümünde bulunan seçkin türküler ve 'beni derinden etkileyen türküler' dediği repertuarıyla türkülerini söyledi. Türkülerin duygusal derinliğinde izleyicilerini dünden bugüne hayali bir yolculuğa çıkaran Mehmet Fatih, açılışı 'esmer yarim' türküsüyle yaptı.

Biletlerin hepsinin satıldığı gece de, kendine has yorumuyla türkülerin ruhuna hitap eden Mehmet Fatih, türkülerin hikayelerini de anlatarak konsere devam etti. Konserin gelirini deprem bölgesine bağışlayan Mehmet Fatih, '6 Şubat'taki deprem felaketinden dolayı ertelenen konserlerimize sürdürmeye başladık. O bölgedeki insanlarımıza biraz olsun katkımız olsun istedik. Bu konserin bilet fiyatlarını da biraz yukarıda tutmak zorunda kaldık. Buradaki asıl hedefimiz bir değer oluşturmak ve bu oluşturduğumuz değeri de oradaki insanlarımıza ulaştırmak.

Haber Merkezi

 

 

 

 

Bakmadan Geçme