Deniz, Kum ve Güneş: Bodrum’un En İyi Plajları

Antik Tiyatro: Bodrum’un en önemli tarihi yerlerinden biri olan Antik Tiyatro, MÖ 4. yüzyılda inşa edilmiştir....

Antik Tiyatro: Bodrum'un en önemli tarihi yerlerinden biri olan Antik Tiyatro, MÖ 4. yüzyılda inşa edilmiştir.

Bodrum Kalesi: Bodrum Kalesi, Bodrum'un sembolik yapılarından biridir. St. Peter Kalesi olarak da bilinen yapı, 1402 yılında yapılmıştır.

Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi: Bodrum'da gezilecek yerler arasında en önemlilerinden biri olan Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, Ege Denizi'nde bulunan batıklardan çıkarılan eserleri sergiliyor.

Myndos Kapısı: Antik Myndos kenti surlarının kalıntılarından oluşan Myndos Kapısı, Bodrum'da ziyaret edilebilecek diğer tarihi yapılarından biridir.

Yahşi Plajı: Bodrum'un en popüler plajlarından biri olan Yahşi Plajı, temiz suyu ve kumlu plajı ile ziyaretçileri kendine çekiyor.

Bitez Plajı: Bodrum'un merkezine yakın konumu ve uzun sahili ile popüler bir plaj olan Bitez Plajı, çeşitli su sporları aktiviteleri için de ideal bir yerdir.

Bodrum Yel Değirmenleri: Bodrum Yarımadası'nda yer alan yel değirmenleri, güzel manzaraları ve tarihi dokusu ile ziyaretçileri kendine çekiyor.

Pedasa Antik Kenti: Bodrum'a yakın konumdaki Pedasa Antik Kenti, surları ve kalıntıları ile ziyaretçileri tarihi bir yolculuğa çıkarıyor.

Gümbet Plajı: Bodrum'un en popüler plajlarından biri olan Gümbet Plajı, temiz suyu ve güzel manzaraları ile ziyaretçileri kendine çekiyor.

Ortakent Yahşi Camii: Ortakent Yahşi Camii, Bodrum'un en güzel camilerinden biridir ve mimarisi ile ziyaretçileri etkiliyor.

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme