Demokrat partiye yeni katılımlar sürüyor

Demokrat Parti Ödemiş İlçe Teşkilatına geçen hafta 10 yeni üyenin katılımından sonra, Kiraz Türkiye Değişim Partisi...

Demokrat Parti Ödemiş İlçe Teşkilatına geçen hafta 10 yeni üyenin katılımından sonra, Kiraz Türkiye Değişim Partisi Kiraz İlçe Teşkilatından Asuman Gökçen'in Demokrat Parti Kiraz İlçe Teşkilatına üyeliği gerçekleşti.

 'Partimiz ülke genelinde her geçen gün genişlemeye devam ediyor'

Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş Ödemiş ve Kiraz İlçelerinde yeni üye kayıtlarının yapılması ile birlikte partinin güçlendiğine dikkat çekerek konuşmasının devamında, 'Türkiye genelinde Demokrat Partiye katılımlar bizlere gelecek seçimler öncesinde büyük bir moral kaynağı olmaya devam ediyor.  Bizde Ödemiş, Kiraz olarak İzmir İl Teşkilatımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ediyoruz' dedi.

'Türkiye'nin Artık Demokrat Partiye İhtiyacı Var'

Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanı Mutahhar Ateş Türkiye'nin Demokrat Partiye ihtiyacı olduğunu belirterek, ' Türkiye'de Merhum eski başbakan Menderes ve daha sonrası Merhum Demirel ile birlikte Türkiye'ye birçok değişimler yaşamıştır. Genç ve Dinamik Genel Başkanımız Güntekin Uysal'ın Türkiye için düşündüğü önemli projeleri var. Bunun için de Türkiye'nin Demokrat Partiye ihtiyacı vardır. Bizler yarın seçim olacakmış gibi her gün çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz'.

Özcan ÇETİN

Bakmadan Geçme