Demokrat Parti Ödemiş Kongreye Gidiyor

Demokrat Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı Cumartesi günü İzmir Milletvekili Salih Uzun'un katılımıyla olağan kongreye gidiyor.


Ödemiş'te yeni yapılanma ve 2024 yerel seçimlerde Dilek Acar Güleç'in adaylığı ile yüzde 1 olan oyunu yüzde 20 ye çıkartarak büyük başarı elde eden Demokrat Parti yeniden kan buldu. Demokrat Parti doğru aday ve ekiple birlikte yapılan saha çalışmaları sonucu karasızların, yerel ve iktidar yöneticilerinin alternatifi olarak halkta karşılığını buldu.
2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşen kongre sonucu yönetimi ile birlikte Temmuz ayına kadar görev yapan Kahraman Murat Ateş'in görevi kendi isteği ile bırakması sonrası Hamza Yardımcı İlçe Başkanı olarak atandı.
Demokrat Parti Küçük Menderes Havza Sorumlusu Dilek Acar Güleç, “Sorumluluğum altında olan ilçelerin ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Küçük Menderes Havzası ilçeleri Ödemiş, Tire, Bayındır, Kiraz, Beydağ, Torbalı ve Selçuk ilçelerimizde doğru, dürüst, kendi çıkar ve menfaatlerini değil toplum menfaatini düşünen bir yapıya sahip, yaşadığı şehri düşünen bireyleri dâhil etmeyi terci ediyoruz. Biz Demokrat Parti çatısı altında toplananların gayesi önce vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, şehitlerimize ve bayrağımıza sahip çıkıp, kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden bir arada nasıl olunur onu göstermek. Yapılan yanlışların karşısında durup engellemek, güzel olan her çalışmanın da yanında olmak. Bu düşünce içerisinde olan herkesi Demokrat Parti çatısı altında bir olmaya bekliyoruz.
Kahraman Murat Ateş başkanımızın görevi bırakması sonucu göreve talip olan Hamza Yardımcı atandı. Hamza Yardımcı başkanlığında oluşturulacak olan ilçe yönetimimizin 19 Ekim Cumartesi günü düzenleyeceği Ödemiş ilçe olağan kongremize herkesi bekliyoruz”
Ödemiş İlçe Olağan Kongresi 19 Ekim Cumartesi günü Cumhuriyet Mahallesi Kurtuluş Caddesi Metin Kırlı Sosyal Tesisleri Ödemiş adresinde saat 12:00 de yapılacak.

Bakmadan Geçme