Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı Kiraz İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

İzmir İl başkanı Serdar Faralyalı ve ekibi İzmir’in ilçelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kiraz Demokrat Parti...

İzmir İl başkanı Serdar Faralyalı ve ekibi İzmir'in ilçelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kiraz Demokrat Parti İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Ziyarete Kiraz İlçe Başkanı Soner Almaz, Başkan Yardımcısı Asuman Gökçen, Kadın Kolları Başkanı Filiz Gökçen, teşkilat başkanı Mehmet Emin Sert, ilçe sekreteri Gülten Koç ve partililer katıldı.

Demokrat Parti Kiraz İlçe Başkanı Soner Almaz açıklamasında, ' İl Başkanı Serdar Faralyalı'nın Kiraz'da faaliyete geçen İlçe Teşkilat Binasına ilk ziyaretini gerçekleştirmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Bizler de önümüzdeki süreçte İl Teşkilatımız, Kiraz İlçe Teşkilatı ve Ödemiş İlçe Teşkilatı ile birlikte koordineli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Demokrat Parti olarak İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımız ile Kiraz merkezde ve ilçeye bağlı mahallelerde vatandaşlarımızla buluşma çalışmalarına hız vereceğiz' dedi.

Samime SARAYKÖY

Bakmadan Geçme