Demirdere festivalle coştu

Ödemiş'e bağlı Demirdere Mahallesi'nde Ödemiş Belediyesi'nin katkılarıyla Demirdere 4. Erik ve Kiraz Festivali gerçekleşti. Festivale Ödemiş...

Ödemiş'e bağlı Demirdere Mahallesi'nde Ödemiş Belediyesi'nin katkılarıyla Demirdere 4. Erik ve Kiraz Festivali gerçekleşti. Festivale Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak, MHP'den İzmir 2. Bölge milletvekili adayı olan Ceyhun Kınlı, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Şerif Delibalta, MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleriyle Uğraşanlar Odası Başkanı Hülya Çavuş ve mahalle sakinleri katılım gösterdiler.

Zeybek ekiplerinin gösterileriyle başlayan festivalde Fatoş Kadıoğlu, Sevgi Petek ve İzmir'in Ferdi Tayfur'u olarak tanınan Ahmet Durmuş, birbirinden güzel şarkı ve türküler seslendirirken Komedi Dans Üçlüsü'nün performansı da katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı.

'Amacımız, Demirdere'yi tanıtmak'

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak, 'Ödemiş Belediyesi'nin katkılarıyla burada dördüncü kez festival şenliği yaşanıyor. Buradaki amaç, bu verimli bahçelerde yetişen erik ve kirazı festivalle bir kez daha tanıtmaktır. Bunun yanında sanatçıların da katılımıyla güzel ve eğlenceli bir gün geçirmenizi diliyorum' dedi.

Demirdere Mahallesi Muhtarı Muammer Kırıcı, 'Ödemiş Belediyesi'nin verdiği destekle bu yıl dördüncü düzenlenen festival coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Buradan yetişen kirazlarımız, Türkiye'nin her yerine gönderilmektedir. Festivalle birlikte mahallemizin adını duyurmayı hedefliyoruz' diye konuştu.

Haber: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme