Demircili'de traktör ve motorsikletlere vize

Tüv-Türk tarafından gerçekleştirilen vize işlemleri mahallelere de kaydırıldı. Ödemiş'e bağlı Demircili Mahallesinde, traktör ve motorsikletlere vize...

Tüv-Türk tarafından gerçekleştirilen vize işlemleri mahallelere de kaydırıldı. Ödemiş'e bağlı Demircili Mahallesinde, traktör ve motorsikletlere vize işlemleri yapılmaya başlandı.

Traktör ve motosikletler için mahallede vize işlemlerinin uygulanması konusunda talepleri olduğunu dile getiren Demircili Mahallesi Muhtarı Ülkü Coşkun 'Demircili mahallesinde traktör ve motosikletler için ayın belli bir gününde vize işlemleri gerçekleşmektedir. Uygulamanın araç sahipleri açısından da büyük bir kolaylık olduğunu düşünüyoruz. Vize işlemleri için okulun kapalı olması nedeniyle okul bahçesinde vize işlemleri gerçekleşiyor. Bundan sonra da rutin olarak ayın belli günlerinde burada vize işlemlerinin olması da vatandaşlar için ayağına hizmet gibi bir durum oldu' dedi.

Bazı traktör ve motosiklet sahipleri de 'Vize işlemleri için Tüv-Türk ekipleri tarafından burada hizmet veriliyor. Bu da bizler için güzel bir hizmet bundan sonra da yine bu şekilde uygulamanın devam etmesini bekliyoruz.'dedi.

Bakmadan Geçme