ÇYDD ÖDEMİŞ KAHVALTIDA BULUŞTU

&ldquoSADECE YEREL KAYNAKLARLA 42 ÖĞRENCİYE BURS VERİYORUZ&rdquo Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi Pazar sabahı...

'SADECE YEREL KAYNAKLARLA 42 ÖĞRENCİYE BURS VERİYORUZ'

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi Pazar sabahı saat 10.00'da D&D Cafe'de bir araya geldi. 90 kişilik grupla Violinist Kate'in canlı olarak çaldığı ezgileriyle kahvaltı eden dernek üyeleri, Ödemiş Şube Başkanı Ömer Akşahan'ın davetiyle buluştu.

Kahvaltı öncesi kısa bir konuşma yapan Ömer Akşahan; tüm konuklara hoş geldiniz diyerek şube olarak toplanan bağışlarla 42 öğrenciye burs vererek onların hayatına dokunmanın mutluluğunu ifade etti ve tüm üyeleri kutladı. Ödemiş'in derneğin en aktif şubelerinden biri olduğunun altını çizen Akşahan, Ödemiş Şube'nin bir eğitim ve kültür evi projesi hedeflediğini, bunun için herkesin katkılarına ihtiyaçları olduğunu belirtti.

6 OCAKTA 'ÇOCUK İSTİSMARINDA FARKINDALIK EĞİTİMİ'

27 Kasım itibarıyla Şube olarak bir basın bültenini de başlattıklarını ifade eden Şube Başkanı, bültenin devam edeceğini söyledi. Akşahan, ÇYDD olarak 6 Ocak 2017 günü Ödemiş Eski Garaj üstü Nikh Salonu'nda gerçekleştirilecek 'Çocuk İstismarında Farkındalık Eğitimi' adıyla Prof. Dr. Cahide Aydın'ın ve avukat Ayşe Kurtuluştürk'ün katılacağı bir panel organize ettiklerini, tüm üyeleri ve Ödemişlileri bu panele davet etti.

Akşahan, kendi kişisel serüveni olarak sürdürdüğü Tmolos Edebiyat Dergisi ve Tmolos yayını olarak çıkan Dr. Hidayet Sayın'ın S'Empati adlı deneme kitabından kahvaltı günü elde edilecek gelirin de ÇYDD Ödemiş'e aktarılacağını belirtti.

Gülten Kır

Bakmadan Geçme