Cüneyt Özdemir'den Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler

CHP’de seçimlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik parti içinde üst üste istifa çağrıları geldi. Ekrem İmamoğlu ve...

CHP'de seçimlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik parti içinde üst üste istifa çağrıları geldi. Ekrem İmamoğlu ve Tanju Özcan, 'değişim' vurgusunu pekiştiren bir konuma geldi. Kılıçdaroğlu ise 'Mücadeleye devam' mesajları vermeye devam ediyor.

İmamoğlu ve Tanju Özcan'ın 'değişim' çıkışları gündem yarattı

Ekrem İmamoğlu'nun kulislerde yarın 'Değişime Davet' adlı bir manifesto yayınlayacağı iddiası dillendiriliyor. Öte yandan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da 'Kılıçdaroğlu'nu koltuğundan indirme' hedefiyle Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim ve Adalet Yürüyüşü' başlattı. Bu sırada gazeteci Cüneyt Özdemir, Kılıçdaroğlu'na partisinde yaşanan gelişmeler üzerine tepki gösterdi.

Cüneyt Özdemir: 'Kılıçdaroğlu şu cesareti gösteremiyor…'

Özdemir, Kılıçdaroğlu'na :

'Şu anda kaçak güreşen bir diğer isim de Kemal Kılıçdaroğlu. Görüyoruz ki Kemal Kılıçdaroğlu kendi söyleyeceği lafları başkalarına söyletiyor. Kendisi şu cesareti de göstermiyor; 'ey Tanju Özcan, seni arıyorum. Sen niye değişim için yürüyorsun? Yürüyeceksen gel kardeşim buraya, burada konuşalım' demiyor. İzliyor, bakıyor.

'Israrla o koltuktan kalkmak istemiyor'

Tam bir politbüro yönetimiyle karşı karşıyayız. Yenilgiyi kabullenmeyen, koltuktan vazgeçmek istemeyen bir lider. Şu ana kadar, 20 seçimde kazandığı bir tek Ekrem İmamoğlu ve büyükşehirler var. Bir Çipras gibi değil. Israrla o koltuktan kalkmak istemeyen bir isim.

Bakmadan Geçme