Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:  Rehavete kapılmak yok

Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan Keçiören’de ‘Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar Buluşması’nda konuştu. Erdoğan, ”Milletimiz...

Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan Keçiören'de 'Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar Buluşması'nda konuştu. Erdoğan, 'Milletimiz yabancı dergi kapakları üzerinden kendisine parmak sallayanlara teslim olmayacağını ilan etmiştir. İstikrar sürsün diyen vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Parlamento için gösterdiğiniz iradeyi ikinci turda da sergilememiz lazım. Yasama ve yürütmenin uyum sağlanması hizmetlerde aksaklık yaşanmaması için çok önemli' açıklamasında bulundu. Siz 53'üaşan oy oranı ile Meclis'te bay bay Kemal'in hesaplarını alt üst ettiniz  diye belirtti.

Erdoğan, 12 yıl boyunca sizlerle samimiyetle iç içe yaşadım. Gün oldu zorluklara göğüs gerdik, gün aldık başarılarımızı beraber kutladık. Aynı cenazeye omuz verdik. Hamd olsun 12 sene acısıyla tatlısıyla güzel günler geçirdik. Gümbür gümbür pazara var mıyız? Ben inanıyorum ki pazar günü Bay bay Kemal'e gereken dersi vereceksiniz dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme