Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi’nde İkili Görüşmeler Gerçekleştirmeye devam ediyor…

  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan bugün NATO Liderler Toplantısı’nın birinci oturumunda bir...

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan bugün NATO Liderler Toplantısı'nın birinci oturumunda bir konuşma yapacak ve resmi akşam yemeğinde diğer liderlerle bir araya gelecek. Ayrıca, yarın gerçekleştirilecek olan NATO Liderler Toplantısı'nın ikinci oturumu ve NATO-Ukrayna Komisyonu Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katılarak katılımcılara hitap edecek.

Zirve kapsamında gerçekleştirdiği ikili görüşmelerde Erdoğan, şu ana kadar Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi. Bugün ayrıca Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesi planlanıyor. Yarın ise Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ve İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile ikili görüşmeler yapması bekleniyor. Zirvenin tamamlanmasının ardından Erdoğan'ın basın toplantısı düzenlemesi de öngörülüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde yoğun bir program gerçekleştiriyor. Erdoğan, önce Fransa lideri Emmanuel Macron ile bir araya geldi ve ardından İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile görüştü.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme