Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir kan kaybediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Teşkilatıyla Bayramlaşma Programına video konferans ile katıldı. Burada teşkilat üyeleriyle bayramlaşan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Teşkilatıyla Bayramlaşma Programına video konferans ile katıldı. Burada teşkilat üyeleriyle bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.

Yerek seçimlere ilişkin çarpıcı mesajları veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İstanbul'da kapısı çalınmadık, ulaşılmadık, kalbi fethedilmedik hiç kimseyi bırakmayacağız. Unutmayın, 24 belediyeden 19 belediyeye ilçelerde düştük. Bunun hesabını iyi yapmamız lazım. Neden, niçin, nasıl bu noktaya geldik? Öyleyse, süratle buradaki eksikleri gidermemiz, her vatandaşımızı Türkiye Yüzyılı hedeflerine ısındıracak, inandıracak adımlar atmamız lazım. Ülkemizin aydınlık geleceği için hep birlikte daha çok çalışacağız' dedi.

HİZMETSİZLİK GİRDABI 

Yerel seçimler için 'hazırlanın' talimatı veren Erdoğan, '31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerine sizden bu anlayışla, şimdiden çok sıkı bir şekilde hazırlanmanızı bekliyorum. Bilhassa İstanbul'u son 4 yıldır esir alan algı belediyeciliğinin bu güzel şehrimize verdiği zararları gördükçe hepimizin içi kan ağlıyor. İzmir'den Antalya'ya, Adana'dan Mersin'e, Ankara'ya muhalefetin yönettiği diğer il ve ilçelerimiz de aynı zihniyetin elinde maalesef kan kaybediyor. Elbette bizler gibi vatandaşlarımız da bu kötü gidişatı görmekte, hesabı sandıkta sorulmak üzere derin hafızasına kaydetmektedir. 31 Mart 2024 yerel seçimleri, tıpkı 30 yıl önceki 1994 seçimleri gibi inşallah belediyecilikte yeni bir milat olacaktır. 94 ruhunu tekrar dirilterek, şehirlerimizin üzerine karabasan misali çöken fetret devrine hep birlikte son vereceğiz. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya başta olmak üzere hizmetsizlik girdabında sürüklenen tüm şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız' ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme