Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çukurova İlçe Başkanlığı’na Yönelik Saldırıyı Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da bayram namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı ve AK Parti Çukurova İlçe...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da bayram namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı ve AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'na yönelik gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Erdoğan, teröristlerin teröristliklerini ve eşkıyaların eşkıyalıklarını her zaman her yerde yapacağını belirtti. Karadeniz gazı ile ilgili çalışmalara da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sismik araştırmalar ve sondaj çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışlardan ziyade mitinglere ağırlık vereceğini ve şehir mitinglerini Artvin, Rize, Samsun ve Trabzon gibi illerden başlatarak devam ettireceğini söyledi. Adayların yoğun çalışmalarının olduğunu belirten Erdoğan, hedeflerinin 14 Mayıs'ı başarılı bir şekilde tamamlamak olduğunu dile getirdi.

AK Parti Çukurova İlçe binasına pompalı tüfekle düzenlenen saldırıya da değinen Erdoğan, teröristlerin daha önce de benzer eylemler gerçekleştirdiğini hatırlattı. Saldırganın Atatürk için yaptığını söylediği saldırının ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı bilgisini paylaştı.

Bakmadan Geçme