Coşkun Açar aday mı?

Geçtiğimiz Haziran ayında Ödemiş'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, MYK üyesi İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın...

Geçtiğimiz Haziran ayında Ödemiş'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, MYK üyesi İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın partinin ilçe teşkilatlarında iki bayram arasında kongre yapılacağı yönünde açıklamalarının ardından parti kulislerinde ismi geçen partililerin yer aldığı haberimiz geniş yankı bulmuştu. Partinin ilçe yönetim kurulu üyesi Talip Örs, Ersin Duraklı ve eski ilçe başkanı Ali Hadim aday olmayacaklarını ifade ettiler.

Bunun ardından AK Parti Ödemiş Belediye Meclisi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özlem Katırcı da aday olduğunu ifade etmişti. Aradan geçen 10 günlük sürecin ardından Katırcı, Belediye Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliklerinin yanı sıra programının yoğun olması nedeniyle bu görevi sürdürmesinin zor olduğunu düşünerek aday olmaktan vazgeçtiğini dile getirdi.

Halen parti kulislerinde çeşitli isimler konuşulurken Anavatan Partisi'nin çeşitli kademelerinde görev yapmış, Belediye Başkan Vekilliği görevlerini sürdürmüş olan eski Muhasebeciler Odası Başkanı Coşkun Açar'ın da aday olacağı yönündeki ifadeler gündemde yer almakta. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Coşkun Açar, 'İsmimin AK Parti kulislerinde yer alması memnuniyet verici. Eski bir siyasetçi olarak, Anavatan Partisi'nin çeşitli kademelerinde görev almış, siyasetin içinde yoğrulmuş birisi olarak böyle bir görev verilirse bunu başarılı şekilde sürdürürüm. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. 'Görev istenmez, verilir' sözü ile böyle bir görev verilirse de seve seve bunu yerine getiririm. Bu takdir, parti komisyonlarının kararı ile olacaktır. Adımın da yer alması beni mutlu etmiştir' dedi.

Haber: Nazif Harupçu

Bakmadan Geçme