Çok sayıda kadın iş dünyasına katılacak

EGİKAD ve KAGİDER, iyi niyet protokolü imzalayarak işbirliği kararı aldı. Protokol, EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şahika...

EGİKAD ve KAGİDER, iyi niyet protokolü imzalayarak işbirliği kararı aldı. Protokol, EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şahika Aşkıner ve KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem tarafından Alsancak BonVivant'ta düzenlenen bir törenle imzalandı.

Törende konuşan Şahika Aşkıner, İstanbul'daki bir ziyarette ortaya çıkan fikirle iki STK'nın daha etkili projeler yapmak için işbirliği yapacağını belirtti. İşbirliğinin, EGİKAD ve KAGİDER arasındaki ticareti ve işbirliğini güçlendirmeyi hedeflediğini ifade etti. KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Emine Erdem de, protokolün her iki kurumu ve kadınları daha da güçlendireceğine inandıklarını söyledi.

KAGİDER olarak, iş dünyasındaki kadınların gerekli bilgilere ve iş pazarlarına ulaşmalarını hedefleyen www.ticaretinkadinlari.com platformu ve mobil uygulamasını hayata geçirdiklerini belirtti. Protokol ile EGİKAD üyesi kadın girişimcilerin ve üreticilerin de bu platforma eklenmesinin hedeflendiğini söyledi ve EGİKAD'a gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme