ÇOCUKLARIN MUHTAR ANNESİ ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İÇİN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

 Kerem Karamanlıoğlu – 2009 yerel seçimlerde Cumhuriyet Mahalle muhtarı seçilen Ödemiş&rsquoin tek bayan muhtarı Elvan Boz...

 Kerem Karamanlıoğlu – 2009 yerel seçimlerde Cumhuriyet Mahalle muhtarı seçilen Ödemiş'in tek bayan muhtarı Elvan Boz Çetinkaya geçtiğimiz hafta sonu basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

30 Mart yerel seçimlerinde önümüzdeki dönem içinde mahallesi için aday olduğunu belirten Elvan Boz Çetinkaya basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı.

Havanın güzel olması ile muhtarlık bahçesinde yapılan kahvaltı için basın mensupları muhtar Boz Çetinkaya'ya teşekkür etti.

Elvan Boz Çetinkaya, 'Ödemiş bazı konularda şanlı olduğu gibi basın yayın sektöründe de şanslı bir ilçe. Şuan dört tane gazete iki radyo bir televizyon hizmet veriyor. Basın mensuplarımız hafta içi hafta sonu demeden canla başla mesleklerini icra etmeye çalışıyorlar. Bugün basın mensubu arkadaşlarımız ile güzel bir havada kahvaltımızı yaptık. Bende geçen dönem seçilen ve ilk dönemimin sonuna gelen bir muhtarım. Seçildiğim günden bu yana mahallemizde yaptığımız etkinliklerde basın mensuplarımız bizleri hiç yalnız bırakmadı her basın mensubumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bende önümüzdeki dönem için tekrar Cumhuriyet Mahallesi muhtarı adayıyım. 30 Mart yerel seçimlerin ülkemize İzmir'imize ve Ödemiş'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Mahalleme de önümüzdeki dönemde hizmet etmek için adayım' dedi.

Seçildiği 2009 yılından bu yana mahallesinde güzel işlere imza atan yoğun çalışma performansı gösteren Elvan Boz Çetinkaya geçtiğimiz yıllarda iki sefer mahallesinde düzenlediği sünnet şölenleri ile birçok maddi imknı olmayan ailelerin çocuklarına sünnet yaptırarak da mahallenin muhtar annesi olmuştu.

Bakmadan Geçme