CHP’li Yücel’den seçim açıklaması: İkinci turda kimler yarışacak?

CHP İzmir 2. Bölge 6. Sıradan milletvekili seçilen Deniz Yücel, bugün sosyal medya hesabından yayınladığı bir...

CHP İzmir 2. Bölge 6. Sıradan milletvekili seçilen Deniz Yücel, bugün sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile seçmenlere seslendi.

'İkinci turda kimler yarışacak biliyor musunuz?' diyerek sözlerine başlayan Deniz Yücel AK Parti iktidarına yönelik çarpıcı iddialarda bulundu.

8 milyondan fazla seçmen sandığa gitmediğini hatırlatan CHP'li Yücel, 'Seçim ikinci tura kaldı. İlk turda sandıktan değişim çıktı. Sadece İzmir'de sandığa gitmeyen seçmen sayısı 335 bin. Seçim sonuçları değerlendirilirken güvenlik politikası meselesi konuşuluyor. Güvenlik kaygısıyla Tayyip Erdoğan ve AKP'ye oy veren yurttaşlarımıza bazı hatırlatmalar yapmak istiyorum' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Yücel, ' İkinci turda kimler yarışacak biliyor musunuz? İkinci turda İstanbul seçimlerinde üç beş oy uğruna bebek katili Apo'nun mektubunu devletin televizyonlarında okutan Erdoğan ile Türkiye'de PKK'nın suikast girişiminde bulunduğu tek lider olan Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. İkinci turda Şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar Okan'ın katillerini meclis'e taşıyan Erdoğan ile hayatını faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmasına adayan Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. Ve ikinci turda Sinan Ateş cinayeti ile ilgili tek bir söz bile söyleyemeyen Erdoğan ile 'Sinan Ateş'in kanı yerde kalmayacak' diyen Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. Tarafını seç oyunu kullan' ifadelerini kullandı.

 

(B.K)

Bakmadan Geçme