CHP'li vekiller, cumartesi havzada

Partilerde alan çalışmaları hız kazanırken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, önemli bir mesaiye imza...

Partilerde alan çalışmaları hız kazanırken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, önemli bir mesaiye imza atacak. İzmir milletvekilleri ve farklı kentlerden gelen CHP'li vekillerin katımıyla iki günlük saha çalışması yapılacak. Toplam 30 vekil, Cuma ve cumartesi günleri sekiz ilçede sahaya inecek.

İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir'in koordinasyonunda hazırlanan programda vekillerden oluşan heyete CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke başkanlık edecek. İl Başkanı Deniz Yücel de iki gün boyunca alan çalışmasında yer alacak.

Cuma günü Kınık, Bergama, Aliağa ve Menemen'de çalışma yapılacak. Cumartesi günü ise Kiraz, Bayındır, Beydağ ve Tire'de olunacak. Vekiller, gruplar halinde ilçelere dağılacak. Vekillere il başkan yardımcıları, ilçe başkan ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları ile meclis üyeleri eşlik edecek.

Tarım stratejisi anlatılacak

Tam gün boyunca yapılacak çalışma ağırlıklı olarak ilçenin merkezinde ve kırsalında gerçekleşecek. Vekiller; ağırlıklı olarak tarım üzerinde duracak, partinin tarım stratejilerini ve projelerini vatandaşa anlatacak, vatandaşın da sorunlarını dinleyecek.

Samime Sarayköy

Bakmadan Geçme