CHP’DEN YOĞUN PAZAR MESAİSİ

  BAYINDIR&rsquoDA SESLİ, KİRAZ&rsquoDA EKİCİ İDDİASI  Cumhuriyet Halk Partisi&rsquonde yerel seçimler öncesi İzmir&rsquode kalan 18 ilçenin...

 

BAYINDIR'DA SESLİ, KİRAZ'DA EKİCİ İDDİASI

 Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçimler öncesi İzmir'de kalan 18 ilçenin başkan adaylarını belirlemek için yoğun bir mesai yaşandı. MYK'da belirlenen isimler Parti Meclisi toplantısında ele alındı.

Gazetemizin baskıya hazırlandığı saatlerde devam eden Parti Meclisi'nde İzmir ve İstanbul'un ilçe adayları ilerleyen saatlere kaldı. Gündüz saatlerinde toplanan MYK'dan ise Bayındır için Dr. Ufuk Sesli'nin, Kiraz için de veteriner hekim Ercan Ekici'nin aday gösterilmesi yönünde karar çıktığı iddia edildi.

Ardahan Totuk'un çekilmesinin ardından yeniden aday belirlenen Bayındır'da parti yönetiminin tercihini Ufuk Sesli'den yana kullandığı belirtildi. Bayındırlı partililerin de sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Sesli'yi tebrik ettikleri gözlendi.

Kiraz'da ise 2004 yılından bu yana belediye başkanı olan İsmet Korkmaz'ın yerine veteriner hekim Ercan Ekici'nin aday gösterilmesi yönünde karar alındığı ifade edildi. Bayındır ve Kiraz'la birlikte İzmir'in toplam 18 ilçesinin adayları Parti Meclisi'nde gecenin ilerleyen saatlerine kadar görüşüldü. Partililer de ilerleyen saatlere kadar Parti Meclisi'nde onaylanacak isimleri ilgi ile bekledi.

Merakla beklenen Parti Meclisi toplantısının ardından İzmir'deki 18 belediye başkan adayının isminin bugün CHP'nin resmi web sayfasından yayınlanması bekleniyor. CHP daha önce Ödemiş'te Bekir Keskin, Tire'de Tayfur Çiçek, Beydağ'da Vasfi Şentürk, Selçuk'ta Vefa Ülgür, Torbalı'da Ufuk Yörük'ün adaylıklarını resmen açıklamıştı.

Bakmadan Geçme