CHP’de yarın kongre var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) delege seçimlerinin geçtiğimiz ay sona ermesinin ardından olağan kongre için tarih belirlendi....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) delege seçimlerinin geçtiğimiz ay sona ermesinin ardından olağan kongre için tarih belirlendi. CHP Ödemiş İlçe Olağan Kongresi, yarın gerçekleştirilecek. Saat 10.00'da Ödemiş Belediyesi Nikah ve Kongre Salonu'nda gerçekleşecek kongrede gündem maddeleri ise şöyle: Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kongre başkanlık kurulu seçimi gerçekleştirilecek. Yönetim kurulu çalışma raporunun okunması, görüşülmesi ve ibrazı sonrası hesap raporunun okunması, görüşülmesi ve ibrazı yapılacak. Akabinde ilçe başkanı, ilçe yönetim kurulu asil üyeleri, ilçe yönetim kurulu yedek üyeleri ile il kongre delegelerinin seçimi gerçekleştirilecek. Kongre, dilek ve temennilerin ardından sona erecek.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, gerçekleşecek kongre kapsamında, 'Bu pazar gerçekleştireceğimiz olağan ilçe kongremize davetlisiniz. Siz değerli partililerimizi demokrasi şölenine bekliyoruz' diye konuştu.

Ece Köseoğlu

Bakmadan Geçme