CHP’de çatlak büyüyor “Değişim Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başlamalı”

Eren, CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevine 2020 yılında gelmişti. Sosyal medyaya yüklediği video ile istifa ettiğini...

Eren, CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevine 2020 yılında gelmişti. Sosyal medyaya yüklediği video ile istifa ettiğini açıklayan Eren, taleplerinin tepeden aşağıya kadar yapılacak bir değişim olduğunu dile getirerek, 'Bu geminin kaptanı benim!' diyen, gerçek değişime direnen zihniyetin 'değişimini' bekliyoruz. Bizler değişimin, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan başlamasını istiyoruz' dedi.

Son zamanlarda, Abdüllatif Şener ile eski dost ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun en yakınındaki isim olmakla konuşulan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nu da eleştiren Eren, Kuşoğlu'nun geçtiğimiz günlerde Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu için yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Kuşoğlu, Özgür Özel'in ve Ekrem İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı için daha dikkatli bir dil kullanması gerektiğini söylemişti.

Eren, Bülent Kuşoğlu'nun, bir zamanlar Abdüllatif Şener'in kurduğu Türkiye Partisi üyesi olduğunu hatırlatarak, 'ardından da Cumhuriyet Halk Partisi'ne kapağı atmış, deyim yerindeyse paraşütle partimizin çatısına indirilmiş bir kişidir. Yani geçmişinin hiç bir yerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nın kırıntısı bile yoktur. Abdüllatif Şener'i partimizin içine sokan Kuşoğlu, verilen zararın en büyük sorumlusudur. Bu kişinin, partimizde işgal ettiği o şerefli makamı hemen terk etmesi ve istifa etmesi gerekmektedir' ifadelerini kullandı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme