CHP ÖDEMİŞ’TEN BAYINDIR BELEDİYE BAŞKANI DR. UFUK SESLİ’YE TEBRİK

Kerem Karamanlıoğlu – 30 Mart yerel seçimine Cumhuriyet Halk Partisi&rsquonden Bayındır Belediye başkanı seçilen Dr. Ufuk...

Kerem Karamanlıoğlu – 30 Mart yerel seçimine Cumhuriyet Halk Partisi'nden Bayındır Belediye başkanı seçilen Dr. Ufuk Sesli, CHP Ödemiş ilçe örgütünü ağırladı.

Bayındır'ın yeni Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli iş başı yaptığı günden bu yana tebrikleri kabul ederken dün de CHP Ödemiş İlçe Örgütünün tebriklerini aldı.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş ve yönetim kurulu üyeleri Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli'yi makamında ziyaret ederek tebrik etti. Hikmet Güriş Başkan Sesli'yi başarısından dolayı tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi.

'BAYINDIR SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTI'

Güriş, 'Bayındır ilçemiz uzun bir aradan sonra sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştı. Başkanımız Dr. Ufuk Sesli ve CHP Bayındır ilçe örgütümüz birlik beraberlik çerçevesinde Bayındır'da başarı sağladılar. Başkan Sesli'nin göreve gelir gelmez yaptığı çalışmaları beğeni ile takip ediyoruz. Şuanda Bayındır Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyemiz ortaklığında 2.3.4 Mayıs tarihlerinde sürecek olan Bayındır Çiçek Festivali için çalışıyorlar. Başkan Sesli'yi çalışmalarında başarılar diliyorum. Biz CHP Ödemiş ilçe örgütü olarak Bayındır Belediye Başkanımızın her zaman yanındayız' dedi.

'ÇİÇEK FESTİVALİMİZE HERKESİ BEKLİYORUZ'

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, 'Öncelikle CHP Ödemiş İlçe Örgütünün bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bayındır yıllar sonra sosyal demokrat belediyecilik ile tanışmaya başladı. Bayındır'da belediyeciliği hep birlikte yapacağız. Köylerimize beldelerimize buradan hizmeti birlikte götüreceğiz. Göreve geldiğimizde belediyemizin T.C. ibaresi yoktu. İlk işimizden biri belediyemize T.C. ibaresini takmak oldu. Önümüzde İzmir Büyükşehir belediyemiz ile düzenlediğimiz 2.3.4. Mayıs tarihlerinde çiçek festivalimiz var tüm Ödemişlileri Bayındır'a festivalimize bekliyoruz. CHP Ödemiş ilçe örgütüne çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki seçim atmosferinde de CHP Ödemiş'e çalışmalarında başarılar diliyorum' dedi.

'CHP ÖDEMİŞ, CHP BAYINDIR'I TEBRİK ETTİ'

CHP Ödemiş İlçe yönetim kurulu üyeleri Başkan Sesli ziyaretinden sonra Bayındır CHP İlçe Başkanı Fuat Özbuldan'a makamında ziyaret etti.

Yeni ilçe binasına taşınan CHP Bayındır'a yeni yerinde ziyaret etme fırsatı bulan CHP Ödemiş Yönetim Kurulu üyeleri yeni ilçe binasına hayırlı olsun dediler ve 30 Mart'taki başarılı için CHP Bayındır örgütünü tebrik ettiler.

Başkan Hikmet Güriş, CHP Bayındır İlçe Başkanı Fuat Özbuldan'a çalışmalarında tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Başkan Fuat Özbuldan, 'Bayındır'da CHP büyük değişimlere imza atmıştır. Bayındır Belediyesi uzun bir aradan sonra sosyal demokrat belediyecilik ile tanışmıştır. Bunların yanında CHP İlçe merkezimizde adres değiştirerek geniş ve güzel bir binada çalışmalarını sürdürmeye başlamıştır. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra ilçemizde ve komşu ilçelerimizde çalışmalarımızı örgütteki tüm arkadaşlarımız ile sürdürmeye devam edeceğiz. Geçen dönem İzmir'de 28 ilçemizi almışken Bayındır'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşamadık. Bu dönem ise Ödemiş'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Bölgemizde seçim kazanan belediye başkanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki seçimlerde daha çok çalışacağız' dedi. 

 

Bakmadan Geçme