CHP Menemen’den Başkan Pehlivan’a tepki: kullandığınız paralar tüyü bitmemiş yetimin hakkıdır

CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey, Menemen Belediyesi’nin ek bütçe talep etmesi üzerine Belediye Başkanı Aydın...

CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey, Menemen Belediyesi'nin ek bütçe talep etmesi üzerine Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a tepki gösterdi.

Menemen Belediyesi, 2023 mali yılı gider bütçesini 1 milyar 216 milyon olarak belirlemişti. 2023 nisan ayında ödeneği yetmediği gerekçesiyle 1 milyar 705 milyon ek bütçe daha kullanan belediye eylül ayı olağan meclis toplantısında, 1 milyar 644 milyon liralık bir ek bütçeyi daha AK Parti, MHP ve bağımsız meclis üyelerinin oyuyla kabul ettirdi.

2023'teki 2. ek bütçenin meclis üyelerince kabul edilmesi üzerine CHP Menemen İlçe Başkanı Özbey tepki gösterdi. Yaptığı açıklamada Menemen'deki arsaların yok pahasına satıldığını, sağlam yolların sökülüp yeniden yapıldığını, çok sayıda konser yapıldığını ve Karayolları sorumluluğundaki refüjlere çok yüksek maliyetli ağaçlar dikildiğini belirten Özbey, 'Kullandığınız bu para kendi paranız olsa bu şekilde hesapsızca harcar mıydınız? Harcadığınız paralar tüyü bitmemiş yetimin halkıdır. Takip ediyoruz, hesabını mutlaka soracağız' dedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme