CHP KAYMAKÇI’YA ÇIKARMA YAPTI

  KESKİN, &ldquo1 NİSAN&rsquoDA KAYMAKÇI&rsquoYI DEVİR ALMAYA GELECEĞİM&rdquo Kerem Karamanlıoğlu 30 Mart yerel seçimler öncesi CHP Ödemiş...

  KESKİN, '1 NİSAN'DA KAYMAKÇI'YI DEVİR ALMAYA GELECEĞİM'

Kerem Karamanlıoğlu

30 Mart yerel seçimler öncesi CHP Ödemiş İlçe Örgütü ve CHP'nin Ödemiş Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Bekir Keskin, CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray'ın da katılımı ile Kaymakçı'da halka buluştu.

Dün saat 13.30'da konvoylar halinde Ödemiş CHP ilçe merkezinden Kaymakçı beldesine giden CHP'liler Kaymakçı bütünşehir yasası ile birlikte 15 senenin ardından sosyal demokrat belediyeciliği Ödemiş belediyesinden alacağını kaydettiler.

Kaymakçı Meydanında toplanan Kaymakçılıları ve CHP'lileri Kaymakçı'nın son ve AKP'li Belediye Başkanı Halil Güler'de karşıladı.

Halil Güler'in karşılamasına yönelik konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, 'Ödemiş'in siyaset anlayışı işte budur. Halil başkan'a da karşılamasından dolayı teşekkür ediyoruz' dedi.

Açılış konuşmamsını yapan CHP İlçe Başkanı Hikmet Güriş, 'Sevgili Kaymakçı mahallesi sakinleri, bugün CHP olarak gündüz seçim çalışmasını Kaymakçı'dan başlatıyoruz. Sizlerin huzura CHP Ödemiş İlçe örgütümüzle, belediye başkanımız Bekir Keskin ve İzmir Milletvekilimiz Aytun Çıray ile geldik. Sizlerin artık belediye kapanıyor ve Ödemiş'in Kaymakçı Mahallesi olarak Ödemiş'e bağlanıyorsunuz. Bundan sonra size hizmeti Ödemiş Belediyesi getirecek. Başkanımız Bekir Keskin'e sizlerin desteğini istiyoruz' dedi.

Daha sonra Kaymakçılılara seslenen Başkan Bekir Keskin, Kaymakçı mahalle ile yönetilemez vurgusu yaparak hükümeti eleştirdi.

'KAYMAKÇI MAHALLE OLARAK YÖNETİLMEZ'

Keskin, 'Ödemiş'in ve bölgenin en büyük beldesi Kaymakçı mahalle olarak yönetilemez. Bunlar ilçe yapacakları yere mahalle yaptılar. Ülkenin ve bölgemizin ekonomisinin iyiye gitmediğinin işaretlerinden biri de budur. Biz sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız ile bölgemizin ekonomisini güçlendirecek projelere hayata geçiriyoruz. Et entegre tesisi gibi yeni hal tesisleri gibi tesisler yapıyoruz. Bu tesisler ile sizlerin ürettiği ürünleri daha değerinde satılmasını istiyoruz.'

'EKONOMİ EKONOMİ EKONOMİ'

'Önümüzdeki dönem üzerinde duracağımız tek durum ekonomi ekonomi ekonomi. Geçen dönem Ödemiş'te seçim sloganımız çevreden merkeze idi. Şimdi ise köy ve beldelerden Ödemiş'e sloganımız ile köylerimizin beldelerimizin sorunlarını gidereceğiz. Ödemiş'te yaptıklarımızı biliyorsunuz şimdide sizlerin sorunlarını planladık. Seçimlerden hemen sonra Kaymakçı'nın başta alt yayı sorunu olmak üzere hepsini yapacağız. Bunların hepsine yapmaya gücümüz var. Biz 2009'da belediyeyi aldığımız zaman belediyenin bütçesi 26 milyon TL idi. Şimdi ise 2014 bütçesini 67 milyon TL'ye çıkardık. Hizmet alanımız 1018 metrekare alana yayıldı. Her bölgemiz için planlarımız hazır.'

'5 SENE İÇİNDE DEĞİL 1 SENE İÇİNDE FARKI GÖRECEKSİNİZ'

'Biz Kaymakçı'da devreye girdikten sonra 5 sene içinde değil 1 sene içinde farkı göreceksiniz. Kaymakçı'nın genlerinde Cumhuriyet Halk Partisi vardır. CHP'yi siz yarattınız. AKP'nin Ödemiş'te hangi projeye beş kuruş faydaları var. Biz kendimize güveniyoruz. Biz gücümüze güveniyoruz. 1 Nisan'da Kaymakçı'yı devir almaya geleceğim. Kaymakçıyı sizlerle hep birlikte yöneteceğiz' dedi.

'CEPLERİNİZDE AKP ELİ VAR O ELİ ALIN ATIN'

Başkan Keskin'in konuşması Kaymakçı halkından büyük alkış alırken, Milletvekili Çıray'da Kaymakçılılara ceplerinizde AKP eli var o eli alın atın diyerek seçimlerde CHP'ye destek istedi.

Çıray, 'Türkiye'nin birleştirici gücü yanınızda Türkiye'nin halkının, çiftçinin, esnafın, emeklinin, üreticinin yanında olan birleştirici güç Cumhuriyet Halk Partisi sizlerin içinde burada. Yeni bir siyasi anlayış çerçevesinde bir ve beraber olarak kazanacağız. Yoksa bastığımız ekip biçtiğimiz topraklarımız gidiyor zemin kaygan. Şimdi de tutturdular bir paralel devlet diye her şeyi onun üzerine atıyorlar. Madem paralel devlet vardı bu kadar haince işler yapıyordu da ey AKP hükümeti sen ne yaptın onlara yardım ve yataklı mı yaptın? O zaman sende yardım ve yataklıktan suçlusun. Bunların 30 Mart'ta hesabını hep birlikte soracağız.'

'HEPİMİZ %30 FAKİRŞETİK'

Son günlerde yaşanan ekonomi sorunu Türkiye'de develasyon oldu. Türk lirası (TL) Amerikan dolarına karşı %30 kaybetti. Yani sizin ekonominizden %30 kayboldu. Hep birlikte %30 fakirleştirdiler bizleri. Sizin cebinizde AKP'nin eli var o eli alın atın. AKP'nin adalet duygusu ortadan kalktı. Bizde yaşanan bunca hadiseye tepki göstermezsek suçun ortağı olmuş oluruz.'

'CHP ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMİN İSTİKRARIDIR'

CHP önümüzdeki dönemin istikrarıdır. Türkiye'ye yönetmeye hazırdır. Bizi iktidara getirin yeni bir Ödemiş yeni bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edelim' dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakçı'da kahvehane ziyaretleri yapan Milletvekili Çıray Başkan Keskin ve CHP ilçe örgütü daha sonra da Çaylı beldesine gitti.

Çaylı'da da kahvehane ziyaretleri yapan CHP'liler bölgedeki köyleri de ziyaretlerde bulunarak programını sonlandırdı.    

Bakmadan Geçme