CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, kongre öncesi temaslarını hızlandırdı

İzmir’de CHP ilçe kongreleri geçtiğimiz pazar günü sonlanırken, pek çok yerde gergin geçen kongrelerde ilçe başkanları...

İzmir'de CHP ilçe kongreleri geçtiğimiz pazar günü sonlanırken, pek çok yerde gergin geçen kongrelerde ilçe başkanları belirlendi. İlçe kongrelerini sona ermesi ile beraber gözler 16 Eylül'deki il kongresine çevrildi. Kongrenin Fuar İzmir'de bulunan C Hol'de yapılması planlanıyor.

Kongreden bir gün önce bir panel gerçekleştirileceği ve panele CHP'nin eski genel başkanlarının da çağırılacağı da iddialar arasında. Aynı gün bir tüzük toplantısı, konser ve kokteyl de organize edileceği söyleniyor. Olası Divan Başkanı olarak ise Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre'nin ismi geçiyor.

Etkinlikler ve temaslar hızlanıyor

Kongrenin öncesinde Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek'in bir konser vermesi bekleniyor.

Öte yandan kongreye yakın tarihlerde mevcut İl Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Şenol Aslanoğlu'nun ilçe turuna çıkması bekleniyor. Olası turda Aslanoğlu ilçe başkanlarını, ilçe yönetimlerini ve delegeleri ziyaret edecek.

Halihazırda Aslanoğlu, bugün Konak Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde ilçe başkanları ile bir toplantı gerçekleştirmiş durumda. İddialara göre toplantı sırasında Aslanoğlu, kongre hazırlıkları ile ilgili olarak ilçe başkanlarını bilgilendirdi ve kongreye mümkün olacak en yüksek düzeyde katılımın sağlanması için çalışma yapılması talimatı verdi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme