CHP İl Başkanları toplanıyor neler konuşulacak?

Seçimden sonra CHP içerisindeki değişim ve kurultay konuları gündem olmuştu. Seçimden bu yana CHP’nin kurmaylarının ve...

Seçimden sonra CHP içerisindeki değişim ve kurultay konuları gündem olmuştu. Seçimden bu yana CHP'nin kurmaylarının ve seçmenlerinin temel tartışmalarından biri haline gelen gündem, bugün il başkanları toplantısında konuşulacak.

Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde yapılacak toplantıda aynı zamanda seçim sonrası değerlendirmeleri de masaya yatırılacak.

Toplantıdan önce CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, gazetecilere açıklamada bulunmuştu. Genel başkanın değişip değişmeyeceği konusundaki söylenenler için Yaşar, 'bizlerde değişim yeri delegeler ve kurultaydır. Burada delegelerimiz nasıl bir karar verir, o şekilde hareket edilir' dedi.

Kütahya il başkanı Zeliha Aksaz Şahbay ise, CHP'nin köklü, gelenek sahibi ve eski bir parti olduğunu hatırlatarak 'Cumhuriyet Halk Partisinde bir değişim olacaksa bu örgütlerinde, partinin yetkili kurullarında tartışılır, konuşulur ve partimizin aklıyla vicdanıyla bir karara varılır. Medya önünde partinin tartıştırılmasını doğru bulmuyorum. Açıkçası bunun hem partimize hem de ülkemize zarar vereceğini düşünüyorum. Onun için medya üzerindeki tartışmaları doğru bulmadığımı ifade etmek istiyorum.' dedi.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme