CHP Beydağ'da bir ilk gerçekleşti

CHP Beydağ İlçe Kongresi, Belediye Düğün Salonu’nda tek adaylı olarak yapıldı. İlçe Başkanı Mehmet Soğukkuyu, kongrede...

CHP Beydağ İlçe Kongresi, Belediye Düğün Salonu'nda tek adaylı olarak yapıldı. İlçe Başkanı Mehmet Soğukkuyu, kongrede koltuğu Belediye Meclis Üyesi Şakir Başaran'a bıraktı. CHP'nin genelgesine göre nüfusu 50 binin altında olan ilçelerde ilçe başkan adaylığı için istifa şartı aranmaması nedeniyle Başaran, hem meclis üyesi hem ilçe başkanı olarak görev yapacak. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar da il delegesi olarak seçildi.

Başaran'ın yönetim kurulu listesi, şu isimlerden oluştu: Emrah Deniz, Erhan Erteke, Seval Gülcü, Mehmet Paytar, Zeki Kader, Özlem Kaynak Topuz, Muzaffer Uslu, Esat Urkan, Seval Yıldırım, Uğur Topal.

İl delegesi seçilen isimler ise şöyle: Feridun Yılmazlar, Şakir Başaran, Mehmet Ovalı, Nusret Üncü, Zeki Kader.

'Her şey Beydağ için'

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis'in de katıldığı kongrede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, 'Beydağ ilçemizde her şey çok güzel olacak' dedi. Başkan Yılmazlar, 11 milyon liraya mal olacak olan pazar yeri projesinin Beydağ'a çok büyük bir katkı sağlayacağını belirterek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti.

Başkan seçilen Şakir Başaran da yaptığı konuşmasında, 'Bizi bu göreve layık gören delegelerimize ve Belediye Başkanımız Feridun Yılmazlar'a teşekkür ederim. Hem meclis üyesi hem de ilçe başkanı olarak bir ilke imza attık. Her şey Beydağ için' ifadelerini kullandı.

Büşra Boyar

Bakmadan Geçme