CEVİZOĞLU ADDYİ ZİYARET ETTİ

VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI HULKİ CEVİZOĞLU ÖDEMİŞ&rsquoTE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI Kerem Karamanlıoğlu – Vatan Partisi İzmir...

VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI HULKİ CEVİZOĞLU ÖDEMİŞ'TE SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTI

Kerem Karamanlıoğlu – Vatan Partisi İzmir 2.bölge milletvekili adayı gazeteci/programcı Hulki Cevizoğlu seçim bölgesi çalışmalarında Ödemiş'i ziyaret etti.

Ödemiş'te Atatürkçü Düşünce Derneği şubesini ziyaret eden Hulki Cevizoğlu ve beraberindekiler Ödemiş'te esnaf ziyaretlerinde de bulundu. ADD üyelerine Vatan Partisi'nin projelerinden bahseden Hulki Cevizoğlu Vatan Partisi döneminde birlikte büyüyen üreten bir Türkiye oluşturacaklarını söyledi.

ADD Ödemiş Şube Başkanı Selami Sönmez de 'Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş Şubesi olarak Mustafa Kemal Atatürk'e benimsemiş herkese kapımız açıktır. Bugün de derneğimizi televizyon ekranlarından tanıdığımız uzun yıllardır önemli programlar yapan Vatan Partisi İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu ziyaret etti. Kendisinin ziyareti ADD Ödemiş Şubesini de güç vermiştir. Tüm üyelerimiz adına ziyaretine teşekkür ediyoruz. Kendisini de seçim sürecinde başarılar diliyoruz' dedi.

Milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu da şunları ifade etti: 'Vatan Partisi olarak bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerine devrimlerine sonuna kadar sahip çıkan ve hiçbir zaman bırakmayan insanlarız. Partimizin bu dönemde hiç vekili olmamasına rağmen ülkemizdeki tüm adaletsizliklerin karşısında durdu. Meydanlarda haksızlığa karşı çıktı. Ülkemizde yaşanan kumpas, balyoz davalarının karşısında direndi mitingler yaptı. Cumhuriyeti savunmak cumhuriyet yönetimini savunmak için cumhuriyet mitingleri yaptı. Tam bağımsız bir Türkiye için çok iyi kadrolarımız var. Çok güzel bir gençliğimiz var. Türkiye Gençlik Birliği TGB gençlik örgütü hiçbir partide yoktur. Bugün senaryolar yine dönüyor. Biz kahrolsun PKK diyoruz. PKK'nın uzantısı HDP ve AKP ile asla yan yana gelmeyiz. Herhangi bir koalisyon da yapmayız. Bugün HDP barajı aşsın AKP oy kaybetsin politikasının arkasında yine AKP vardır. AKP, HDP ile iş birliği içerisinde hareket edecek ve önümüzdeki dönemde de amaçlarından biri de Apo'yu dışarı çıkarmaktır. Burada Amerika desteği de görülecektir. Bunun için bu seçimler önemlidir. Diyoruz ki Vatan Partisi'ne oy verin. Herkese iş gelsin, millete dirlik gelsin, halka zenginlik gelsin, çarşılara şenlik gelsin. Bizler birlikte üreten Türkiye diyoruz. Ödemişlilere de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.'

Bakmadan Geçme