Çeşme’ de Koşu festivali sona erdi

Çeşme'ye yüzlerce sporcu, tatile değil, koşmaya geldiler. Çeşme ve Alaçatı’da yarı maratona 12 ülkeden 1103 koşucu ...

Çeşme'ye yüzlerce sporcu, tatile değil, koşmaya geldiler. Çeşme ve Alaçatı'da yarı maratona 12 ülkeden 1103 koşucu  koşmaya başladı. Çeşme Belediyesinin ev sahibi olduğu Salomon Çeşme Yarı Maratonu'nda 21K parkurunda erkeklerde Üzeyir Söylemez, kadınlarda Tuğçe Karakaya, 10K parkurunda ise erkeklerde Mestan Turhan, kadınlarda Özlenen İpek Günad birinci olarak tarihe geçti.

Çeşme'de ilk kez düzenlenen Salomon Çeşme Yarı Maratonu birincileri ise yarışa adını altın harflerle  yazdırdı. 21K'lık parkurda erkeklerde Üzeyir Söylemez, 1 saat 12 dakika 13 saniye ile birinci oldu. kadınlarda ise, Tuğçe Karakaya, 1 saat 28 dakika 29 saniye ile finişi gören ilk isim oldu. 21K Salomon Çeşme Yarı Maratonu parkuruna 378 sporcu mücadele etti.

10K'lı Salomon Çeşme Yarı Maratonu parkurunda 725 koşucu yarıştı. 10K'lık parkurda erkekler kategorisinde yarışan Mestan Turhan, 33 dakika 26 saniye ile altın madalya kazandı. Kadınlarda finiş çizgisine en hızlı varan sporcu ise 41 dakika 28 saniye saniye ile Özlenen İpek Günad oldu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme