CEMİL ŞEBOYDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Kerem Karamanlıoğlu – Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İzmir 1.bölge 3.sıra milletvekili adayı Cemil Şeboy gazetemizi...

Kerem Karamanlıoğlu – Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İzmir 1.bölge 3.sıra milletvekili adayı Cemil Şeboy gazetemizi ziyaret etti.

İşçi bayramını Ödemiş'te değerlendirdiğini ifade eden aday Cemil Şeboy, Ödemiş'te belediye işçileri, belde ve mahalle ziyaretleri ile gazete ziyaretleri yaptıklarını belirtti.

Gündem ile ilgili konuşan Cemil Şeboy, 'Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı bugünde başta işçilerimiz olmak üzere emeği ile çalışan herkesin bayramını kutluyorum. Bugün gazetecilerimiz de gazetede çalışan diğer ekip arkadaşlarımız da işlerinin, görevlerinin başında çalışıyor. Bizlerde siyasetçiler olarak seçim sahamızda çalışıyoruz. Gazetecilerimizin de siyasetçilerimizin de işçi bayramı kutlu olsun. Ak Parti İzmir milletvekili olarak birinci bölgede olsam da ikinci bölgemizi de ziyaret ettim. Burada halkımız ile temaslarda bulundum. Sizlerde bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Gazetecilik zor, yoğun bir meslektir. Gazeteniz de kaliteli bölgede önemli bir gazete. Çalışmalarınız da başarılar diliyorum' dedi.

Gazetemizin muhabirlerinden Kerem Karamanlıoğlu da Ak Parti İzmir 1.bölge milletvekili adayı Cemil Şeboy beraberindeki partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Bakmadan Geçme