Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı?

İstanbul’da 14 yıl önce, sevgilisi Münevver Karabulut’u öldürüp kaçan ardından 197 gün sonra yakalanıp cezaevine gönderilen...

İstanbul'da 14 yıl önce, sevgilisi Münevver Karabulut'u öldürüp kaçan ardından 197 gün sonra yakalanıp cezaevine gönderilen Cem Garipoğlu kaldığı cezaevinde intihar etmişti. Olaydan yıllar sonra Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu'nun ölmediğini kaçırılarak saklandığını iddia etti ve mezarının açılması için Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulundu.

Bakanlık talebi reddetti

Cem Garipoğlu'nun ölmediği ve kaçırıldığını bu yüzden mezarının açılıp tekrar otopsi yapılmasını talep eden baba Süreyya Karabulut'a Adalet Bakanlığı tarafından reddedildi.

Daha önce de talepte bulundu

Baba Süreyya Karabulut avukatı aracılığıyla daha öncede savcılığa mezarlığın açılması yönünde talepte bulunmuştu. Ancak savcılık yapılan testler sonucu mezarlıktaki kişinin DNA'sının Cem Garipoğlu'nun ailesinden alınan DNA ile %99,99 uyumlu olduğunu belirtti.

Aile kanlı koltukta gülerek poz vermişti

Cem Garipoğlu'nun ailesinin, Münevver Karabulut'un öldürüldüğü kanepede gülerek poz verdiği ve bunu sosyal medya hesaplarında paylaşmalarının ardından şüpheleri iyice artan baba Süreyya Karabulut ısrarından vazgeçmeyip Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulunsa da bu başvurusu Bakanlıktan ret cevabı aldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme